2008. június 29., vasárnap

Piackutatás

Azon gondolkodtam, vajon nem lenne-e jó ötlet csinálni egy weboldalt a svédországban  dolgozó magyar orvosoknak. Zártkörű lenne, regisztrálni kellene a használatához. Fórum a véleménycseréhez, tapasztalatok közzétételéhez, egy kis tudomány, egy kis közösségi élet stb. Akár szakmák szerinti lebontásban is valahogy.
Várom a véleményeket és az ötleteket a tartalomhoz!
Remélem, Szabolcs (életem párja) nem kap agyvérzést amikor ezt az újabb ötletbetörésemet olvassa!
Az, hogy a blogom így néz ki, az ő érdeme, én csak összegyűjtöm az anyagokat, megírom a szöveget, aztán ő az aki ebbe a formába önti.

 

 

 

5 megjegyzés:

  1. dr. Fujsz János2008. június 29. 23:34

    Én nagyon örülnék egy ilyen svédországi orvosfórumnak, mert magam is oda kényszerülök hamarosan!

    Üdvözlettel: dr. Fujsz János háziorvos, Fonyód

    VálaszTörlés
  2. szia Ildi, ungerskaläkareek elinditottak valami közös blogot a svedorszagi orvosoknak, kukkantsatok meg.
    udv Zsolt

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Igazából a Liviék ötlete volt a fórum, jelenleg a formát és a helyet keressük hozzá. A svedorvos.glap.hu és az orvosoksvedorszagban.blogol.hu is ilyen ötletkísérletnek fogható fel. A legjobb természetesen egy fejleszthetö és moderálható weboldal lenne. Ha kedvet és tehetséget érez valaki egy ilyenek a megalkotásában és karban tartásában, csak támogatni tudom! Egy használható fórum nagyon jó lenne!

    VálaszTörlés
  4. aye-aye, sir! viccet felreteve, ha igeny van ra es nem fullad erdektelensegbe (illetve Liviaek nem csinaltak mar kozben meg), mint a tanfolyam idejen, betudok allitani egy portalt (augusztus kozepetol, realisan). de most epp prezentaciot gyartok es gyereket altatok parallel...
    Ha esetleg vannak igenyek, azok is johetnek.

    VálaszTörlés
  5. Nyugodtan csináljátok, jelezzetek, ha meg van az oldal. Én csak örülök, ha egyszerűbb módot tudtok találni, mint amit mi kitaláltunk.

    VálaszTörlés