2010. május 29., szombat

Hétvégi utazgatások, képek

Ha jó idő van, meg ha nem akkor is majdnem minden hétvégén útra kelünk. Szorgalmasan írogatom az útibeszámolókat és teszem fel a fényképeket, de már lassan nem marad időm a szakmai témákra. Úgy döntöttem nem írok mindegyikről posztot, hanem gyakrabban váltogatom a jobb oldalon futó diavetítést. Majd igyekszem feliratozni a képeket, és majd néha képfeliratként egy-egy linket is kiteszek. (a képfeliratok akkor látszódnak, ha a képre kattintva bemész a Picassa webalbumomba. Ennek az az előnye is meg van, hogy magad választhatod ki mit szeretnél megnézni. A gyakorlott netezőktől elnézést a szájbarágósdiért, de nem mindenki gyakorlott)
Most vasárnap Uppsalában jártunk. Tkp. csak a dóm-ra volt időnk, na meg az eső is zuhogott. Most ezek a képek futnak éppen jobb oldalon.
Azért Kirunáról és a Lappföldi kirándulásról még írunk részletesebben.
Szóval figyeljétek a jobb oldalt. A főcsapáson próbálok a szakmai témáknál maradni.

1 megjegyzés:

  1. Én legalább annyira szeretem az utazgatós posztjaidat, mint a szakmaiakat, pedig magam is szakmabeli vagyok. Ha bírod erővel és idővel, írj a "magános" dolgokról is, ne csak a szakmaiakról. Az egész országról, környékről, az emberekről, gondolkodásmódról sokat elárulnak az ilyen írások, amik nagyon tanulságosak és érdekesek.

    VálaszTörlés