2009. november 6., péntek

Megugrott az influenza megbetegedések száma!

Itt van az új térkép és a múltkori táblázatok frissített változata a 44.-hétre.






A svéd átlag  a 44. héten  100 000 lakosra 30 megbetegedés.


Történt egy haláleset is, és épp a mi megyénkben.
Az elhunyt ismert közéleti személy politikus volt. Súlyosan elhízott, diabeteses, általános érbeteg.
A boncolás, a halál közvetlen okaként akut szívinfarktust állapított meg, de emellett megtalálták a szervezetében a H1N1 vírust is.


Ember legyen a talpán aki meg tudja állapítani az összefüggést.
Nagyon gonosz leszek, de én mást gyanítok. Halálra szorongta magát a sajtó által keltett hisztéria miatt. Tehát a sajtó a felelős a haláláért nem pedig az influenza. Az infarktus és a stressz kapcsolata már elég régen ismert.
De maradjunk a tényeknél!


Mit tudunk arról az 5 halálesetről amit az influenza elleni védőoltással kapcsolatban mellékhatásként jelentettek.

A halálesetek és a vakcina beadása között időbeli kapcsolat volt. 12 órától 4 napig terjedően.
Mind az 5 beteg krónikus betegségben szenvedett úgymint: szív és érbetegség, diabetes, veseelégtelenség, izomdystrophia és senilis dementia.
Minden beteg rendszeresen szedett gyógyszereket.
3 beteg volt idősebb 74 évesnél.
2 beteg pedig 54 és 65 éves volt.
Egy betegnél történt meg eddig a boncolás ami általános érelmeszesedést és lezajlott infarktust igazolt.
A többi betegnél még nincs meg a boncolás eredménye, eddig azonban nem találtak semmi arra utalót, hogy kapcsolat lett volna a haláleset és a védőoltás között.
(Läkemedelsverket)

4 megjegyzés:

  1. Mentolosmájkrém2009. november 7. 22:57

    Csak egy kerdes: te beadatod magatoknak az oltast?
    A lanyaim iskolaorvosa, veletlenul magyar közölte, hogy csak magyarul hajlando elmondani, de sem ö sem a gyerekei nem fognak oltast kapni es nem is javasolja.
    Te mit mondasz?

    VálaszTörlés
  2. A magyar tisztiföorvos már akkor is hazudik, amikor levegőt vesz.
    Tehát az ő tolmácsolása nem érdekel.
    Hiteles azakmai lapok,sazkmai cikkeiből szoktam tájékozodni.
    Nincs olyan betegség aminek ne lenne pár esetben súlyos, akár halálos szövödménye is. Egy náthába is bele lehet halni ha úgy jön ki.
    Az eddigi adatok alapján a H1N1 mortalitássa kisebb mint a szezonális influenzáé. A nagy különbség, hogy a más betegségek szövödményei nem kapnak ekkora sajtónyilvánosságot.

    VálaszTörlés
  3. Igy van a mellékhatások a hatásosabb hír, de az orvosok tulajdonképpen annak igazolását várják és nem látják igazán, hogy tényleg hatásos-e a védőoltás . Ha még hozzá vesszük, hogy a itt Svédországban a
    "legjobb "héten is csak a feltételezett infleuenza szerü megbetegedásek 30 % bizonyult H1N1-nek, előtte 5-15 % volt a találati arány akkor tényleg elég értelmetlennek tűnik az egész lakosság leoltása. Otthon kb. 10 -20 % nak saccolják a tényleg sertésinfluenzás eseteket. A virológiai vizsgálatokat viszont otthon letiltották, így tényleg csak saccolni lehet.
    Adja magát a kérdés, ha a betegségeket 80 %-ban valami más okozza, akkor miért nem aggodnak kedves vezetőink ezért? Miért nem próbálják meg kideríteni mi az ami nagy részben megbetegít. Nem az ellen kellene inkább védekezni. Vajon miért erről a 20%-ról vitatkoznak, meg mi is.

    VálaszTörlés
  4. nyari mikulas (törölt)2009. november 11. 18:23

    Midegy, a lenyeg, hogy valaki csal (ne nevezzuk kozmetikazasnak az adatok tudatos megvaltoztatasat)m, nem tudhatjuk meg soha az igazsagot adatokbol, csak onmagunkbol, belulrol.

    VálaszTörlés