2008. április 12., szombat

Fogorvosi árlista Örebro megye 2008

 

Ahogy Zsolt is írta a kommentjében; kezdenek a svédek átjárni Lengyelországba. Magyarországra sem sokkal hosszabb a repülőút és ugyanaz  a Wizzair jár hozzánk is ami Lengyelországba. Akár hozzánk is járhatnának!

Akit közelebbről érdekelnek a fogorvosi árak:
(jobb oldalon a linkajánlóban található egy szótár hozzá)

 

http://www.orebroll.se/upload/FTV/dokument/Priser/Prislista_2008_Allmäntandvård_med_65+.pdf

http://www.orebroll.se/upload/FTV/dokument/Priser/Prislista_2008_Specialisttandvård_KKK_med_65+.pdf

http://www.orebroll.se/upload/FTV/dokument/Priser/Prislista_2008_Övriga_åtgärder_med_65+.pdf

 

2 megjegyzés:

  1. Természeteen én haza járok fogorvoshoz. A gyerekeknek ingyen van itt a fogorvosi kezelés, hívogatják is be őket rendszeresen. Ettől függetlenül nem vagyok nyugodt, 2x ugyanavval a fogorvossal ritkán találkoznak. Azért mégsem mindegy,hogy otthon kiskoruk óta ugyanahhoz a fogorvoshoz jártak. Kérik is mindig, hogy inkább otthon vigyem őket fogorvoshoz. Ijesztőbb is az egész , mert itt fekve történnek a kezelések, a személyzet szkafanderben, arcuk nincs, talán még gumicsizmát is húznak, biztos, ami biztos és egyszerre min. 5 dolgot tesznek a gyerekek szájába. Szó szerint fuldoklás érzése van az embernek (én is kipróbáltam) A gyerek nézheti a plafont, meg a plafont közben. Én szoktam fogni a kezüket, halálra vannak rémülve.Utoljára egy nemrég érkezett lenygel fogorvosnővel találkoztunk. Sokkal emberibebben állt hozzá a gyerekekhez, beszélgetett velük közben, biztatgatta őket, hogy mindjárt készen lesznek. Remélem nem áll tovább és sikerül továbbra is hozzá járni.Azért otthon is mindig elviszem őket, legalább gyorsabban haladunk és itt kevesebbet kell járni.

    VálaszTörlés
  2. Tenyleg erthetetlen miert vedik magukat a mindenfele frocskolodo, kicsapodo anyagtol ami esetleg kijon az ember szajabol egy ilyen menet soran, inkabb az otthoniakat kellene megkerdezni mitol olyan optimistak. Viszont az teny, hogy a gyerkocoknek (meg jobban) kellemetlen amikor egy csomo mindent bepakolnak a szajukba es nem nagyon tudnak mit tenni. Persze az sem baj, hogy nem hullik a gyerek torkaba ilyenkor semmi.

    VálaszTörlés