2010. április 28., szerda

Az élet megy tovább


Eddig nem volt lelki erőm írni róla, de az északi kalandozásunk sajnos egy tragédiával végződött. Denis nevű cicánk elcsavargott amíg nem voltunk itthon és elütötte egy autó.. Hiába operáltattuk ki annak idején a " csavargóját" csak nem hagyott fel vele. Így Fanny cica testvér nélkül maradt. Tulajdonképpen rendes volt a gázoló, mert a nyakában lógó névtábla alapján visszajutatta hozzánk, így legalább tisztességggel eltemethettük az udvarban. Komolyan meggyászoltuk. A felnőttek csendben, a gyerekek zokogva.
Aztán szépen lassan elkezdtünk cicát keresni a neten. Tegnap este 6-kor meg is találtuk az igazit.
Elhatároztuk, hogy csak lány jöhet számításba, mert azok nem csavarognak. Vesztünkre egy fiú és lány cica is eladósorba került. Barnabás átérezvén az anyjuktól való elszakítás fájdalmát, kikönyörögte, hogy legalább a testvéreket ne szakítsuk el egymástól.


Ahogy szaporodtak a macskabajok, úgy szaporodtak a macskák is. 1 cicával, Tigrissel kezdtük, most már 3 van.
A két új jövevény a Luca és a Yoda nevet kapták a  keresztségben.
 




 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



 

2 megjegyzés:

  1. Sajnálom Denist! De az új cicák is nagyon édesek-biztos imádnák őket a gyerekeim, nagy cica-fun-ok! Mást nem is lehet rajzolni nekik, csak ájj-t (ez lenne a miáu :-))

    VálaszTörlés
  2. (Óóóóóóó, macskamániás vagyok, de nekem nem lesz macskám, mert a férjem viszont nem az. Nagyon cuki cicák. És szegény Denis :-( )

    VálaszTörlés