2009. március 17., kedd

Woodstock Melodi festival

Már írtam róla, hogy megint eljött hozzánk a Melodifestival. A szombati döntőről és a nyertesről Melissa blogjában találtok anyagot.
Nagyon nem követtem, de már az elején sikerült kiválasztanom azért egy énekest, akit kis túlzással kedvencemnek is mondhatnék. Alexandra lányom ki is akadt, hogy pont ez a "banya" jön be nekem.

Furcsa, groteszk mozgású és olyan csúnya, hogy már szép. Nem a szokvány az szentigaz.
2. helyezést ért el a (túl)képzett hangú operaénekes után.
Végig volt egy Déjà vu érzésem, de azért nagyon nem törtem magam rajta.
Ma megmutattam Szabolcsnak akit viszont nem hagyott nyugodni a dolog. Nézte, hallgatta és mondogatta, hogy nagyon emlékezteti valakire. Aztán egyszer csak beugrott.
Itt a bejátszás, aztán lehet gondolkodni:







Hasonló stílus, rekedt hang, furcsa szögletes, inkoordinált mozgás.
Na most ezt képzeljétek el férfiban.
Na, mocorog valami?
 


Igen, hát persze, hogy Ő az!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Ildikó,
    Magam is élőben néztem a neten a döntőt, klassz volt. Nem vagy egyedül a Snalla-Snalla igazi szép svéd szám volt , messze jobb mint az első helyezett Voix , amely egy hablaty amugy (elég arra gondolni,hogy a szakmai zsüri a Voix-nak adta a legkisseb 1 pontot). Carolint kiszurtam magamnak már a döntő előtt , különleges számot adott elő, még akkor is ha nincs sok ritmusváltás benne. Amúgy szerintem a legjobb a döntőben az első ,,férfi énekes volt,sok hosszu hajú táncos lánnyal,, ahogyan a családom jellemezte őt, sajna a végén lemaradt az első helyről. üdvözlettel, Szabó József-Eger-

    VálaszTörlés