2008. március 2., vasárnap

Hentes

Egy fontos információ az ide készülő orvoscsoportnak, illetve azoknak akik itt élnek, de még nem tudnak róla.  Van egy magyar származásu hentes, akinek valahol  délen van egy húsüzeme, ahol sok jó finom magyar gyomornak való dolog készül. Nagy hűtőkocsikkal járják Svédországot és terítik az árut. Általában egy hónapban egyszer jönnek, mindig ugyanazon a helyen és időben parkolnak le és árulnak. Főleg itt élő magyarok és jugoszlávok vásárolnak tőle. Karlskogában a hónap első szombatján délután 3 és 4 között árulnak, aztán mennek tovább. Előtte felszoktak hívni, hogy jönnek. Hurka, kolbász, szalonna, disznósajt, kenőmájas és egyéb fiinomságok kaphatok jó áron. Ajánlom mindenkinek.

Remélem nem haragszik meg érte, de  felrakom a telefonszámát, mivel a reklámtáskáikon  is rajta van. Érdemes felvenni vele kapcsolatot és informálódni hova, mikor mennek.

Az én telefonomban Laci hentes néven van elmentve : 070 565 6373

Pár napig most nem írok, holnap reggel 6:20-kor indul a gépem Athénba (schizophrenia kongressszus) remélem magyar ismerősökkel is találkozom.

 

1 megjegyzés:

  1. Van ez méééééég?vagy már megszűnt a dolog, mert látom elég régi a bejegyzés, de ha van bizisten hívni fogom, hátha járnak erre is :D:D

    VálaszTörlés